Veelgestelde vragen


Hoe kan ik een beoordeling schrijven?
Zoek een of meerdere bedrijven die waar je een goede of slechte ervaring mee hebt. Deze kunt u zoeken door middel van de zoekbalk op elke pagina. Zodra je het juiste bedrijf gevonden hebt klik je op Beoordelen en vul je de verplichte velden in.

Hoe kan ik mijn review bewerken of verwijderen?
Je kunt je eigen beoordelingen laten bewerken of verwijderen door in te loggen op je account waarmee je bent geregistreerd. Lukt dit niet, neem dan contact op via het contactformulier.

Hoe betrouwbaar is een beoordeling op Vensie?
De beoordelingen op bedrijven.com is de ratio van likes en dislikes dat een bedrijf heeft gekregen. Iedereen in Nederland kan zijn stem uitbrengen. Wel zijn er een aantal fraudecontroles in ons systeem ingebouwd. Hierdoor proberen we met deze score een zo goed mogelijk beeld te schetsen. In alle gevallen adviseren we om meerdere bronnen te raadplegen om tot een goed beeld te komen van het bedrijf.

Hoe neem ik contact op met Vensie
Via deze pagina kun je via het contactformulier contact met ons opnemen.

Waar kan ik feedback geven?
Bedankt dat je met ons meedenkt en Vensie verder wil verbeteren. Via dit formulier kun je je op- en of aanmerkingen met ons delen.

Bedrijven

Hoe meld ik foutieve bedrijfsgegevens?
Bedrijven kunnen de gegevens van hun eigen bedrijf zelf aanpassen door het desbetreffende bedrijf te claimen. Via deze link kunnen alle gegevens worden aangepast en aangevuld. Aanmelden op Vensie is geheel gratis. Na het aanmelden ben je niet verlicht een pakket af te nemen. Wij vinden het belangrijk dat alle gegevens kloppen. Als wij ergens mee kunnen helpen neem dan contact op via het contactformulier.

Kan ik een (negatieve) reviews laten verwijderen?
Alle beoordelingen die worden geschreven op Vensie worden geverifieerd door een geldig e-mailadres of Facebook account. Daarnaast worden alle beoordelingen nog eens door ons bijgehouden en waar gecorrigeerd. Het kan zijn dat er een beoordelingen over een bedrijf is geschreven waar u het niet mee eens bent. Als neutrale partij zijn wij ook benieuwd naar uw goed onderbouwde kant van het verhaal. Stuur het verzoek tot herkeuren naar info@bedrijven.com met zoveel mogelijk bewijs dat het om een onjuiste review gaat. Ons team zal zich dan nogmaals buigen over de review.

Waarom staat mijn bedrijf op Vensie?
Wij helpen onze bezoekers in hun oriëntatieproces. Hierdoor proberen wij zoveel mogelijk bedrijven aan onze database toe te voegen. Een notatie op onze site zegt niks over de tevredenheid van bezoekers over de site.

Kan ik mijn bedrijfspagina laten verwijderen?
In Nederland is het toegestaan om bedrijfs-/contactgegevens te publiceren. Adresgegevens zijn reeds publiekelijk via KvK.nl en/of uw eigen website. Hetzelfde geldt voor Social media, Bedrijven.com bundelt deze informatie alleen vanuit gebruikersgemak. Ook is het als neutraal review platform toegestaan om reviews van gebruikers weer te geven zonder explicite toestemming van het bedrijf zelf. Het is daarom niet mogelijk om pagina's te laten verwijderen.

Waar kan ik misbruik rapporteren?
Via ons contactformulier kun je misbruik rapporteren, zoals onjuistheden en ongepaste reviews. Het sturen van bewijs vergroot de kans dat de review daadwerkelijk wordt verwijderd. Bedrijven.com zal uw verzoek onafhankelijk beoordelen.

Mijn bedrijf toevoegen
Een bedrijf toevoegen of bewerken is kosteloos. Via www.bedrijven.com/bedrijf/registreren is het eenvoudig om een bedrijf te claimen of toe te voegen.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bedrijven.com is de beoordelingswebsite van Nederland, met meer dan 1,6 miljoen bedrijven
is er altijd een bedrijf in de buurt waar je een mening over kunt hebben.
Bedrijven nodigen hun klanten uit om een beoordeling op Bedrijven.com te schrijven
omdat Bedrijven.com de onafhankelijke beoordelingswebsite van Nederland is.

© 1999 - 2021 - Alle rechten voorbehouden Bedrijven.com