Zoeken:

Meest Recente Beoordelingen

100% oplichters

Ik heb hier wat besteld via Ebay vooraf betaald via overschrijving. Krijg mijn gekochte product wel, maar het doet niet. Ik wil retouren. Zonder mijn toestemming, ze mijn bestelling hebben geannuleren, maar heb nooit mijn geld terug gegeven en tevens reageerd de verkopers nergens op zowel niet op email als op 06 nummers. Het enige telefonische contact dat ik had was met de vrouw van de verkoper. Ze zei tegen me dat ze het retourpakket nooit hadden gekregen. En dat ik loog. Track en trace van Postnl liegt er niet om, plus hun buurman bevestigde de bezorging. Aangifte gedaan bij de politie. Het zijn echte oplichters. Ik heb ze overal elders gemeld.

K&D used items V.O.F. - Brunssum

24 juli 2021

Monique Horsman

1 beoordelingen

0.5

24 juli 2021

Monique Horsman

1 beoordelingen

Mooiprater en oplichter!!!

Wij wachten sinds het najaar 2019 nog steeds op de verdere afwerking van het dak. Alvorens dat de werken werden gestart wou de ondernemer dat het volledige bedrag handje contantje werd betaald. Dit is deels ook gebeurd en het andere deel werd dezelfde dag nog door een bankoverschrijving overgemaakt. De reden van de bankoverschrijving was omdat het totale bedrag veel te groot was om het op dezelfde dag nog bij de bank cash te kunnen afhalen. Ondertussen is hij met de noorderzon vertrokken zonder beëindiging van de werken. De ondernemer is wel nog op een zeer slinkse manier zijn ladder bij ons nog komen weghalen (die had hij laten staan om aan ons de indruk te wekken dat hij de werken nog zou komen afwerken). Hij is nu al meer dan een jaar onbereikbaar maar heeft wel reeds een dikke som ontvangen voor werken die nog steeds niet uitgevoerd werden. Maw. blijf weg bij AJ Cleaning als je eerlijk wil handelen.

AJ-Cleaning - Maastricht

28 juni 2021

Wendy Colin

1 beoordelingen

0.5

28 juni 2021

Wendy Colin

1 beoordelingen

Nog nooit zoiets meegemaakt...

Heb op 10 augustus 2020 2 tuinstoelen aangeschaft via Vidaxl, heb ze die zomer niet meer gebruikt, vorige week heeft m’n man er in gezeten (85 kg zwaar) na 2 uur scheurde de zitting, dit valt niet onder de garantie????Wat dan nog wel?

Haba Trading B.V. - Venray

16 juni 2021

M Commelin

1 beoordelingen

0.5

16 juni 2021

M Commelin

1 beoordelingenBeoordelingen ontvangen?

Met meer dan 1,6 miljoen bedrijven heeft er niemand een completer overzicht.

Ontvang beoordelingen van uw klanten, reageer op beoordelingen van uw klanten en bewerk uw gegevens.

Meer Info Aanmelden

Steden en Dorpen
Alphen aan den Rijn
Holtheme
Goingarijp

Bedrijven.com is de beoordelingswebsite van Nederland, met meer dan 1,6 miljoen bedrijven
is er altijd een bedrijf in de buurt waar je een mening over kunt hebben.
Bedrijven nodigen hun klanten uit om een beoordeling op Bedrijven.com te schrijven
omdat Bedrijven.com de onafhankelijke beoordelingswebsite van Nederland is.

© 1999 - 2022 - Alle rechten voorbehouden Bedrijven.com