Zoeken:

Meest Recente Beoordelingen

Dieptriest etablissement

Ik kwam voor een balayage. Tijdens het bleken is er bleek op mijn (prijzige) trui gelekt. Dit werd opgelost door er met een nat doekje en wat haarspray over heen te gaan, en thuis zou het er uitgaan in de was. Zo niet mocht ik contact opnemen met de kapsalon. Na meerdere pogingen ging het niet uit de trui. Volgens de kapsalon is het nu mijn eigen fout omdat ze mij naar het toilet hebben laten gaan - echter heb ik geen plastic kapje omgekregen over de folies zoals gebruikelijk bij balayage, en een andere dame wel. Meerdere folies zijn opengegaan tijdens de behandeling, dus de fout ligt bij de kapsalon. Ook niet al het haar is meegegaan in de folies, dit zou later opgelost worden, maar als resultaat loop ik nu met donkerbruine plukken tussen het grijsgebleekte haar, alsof ik highlights heb laten zetten. De overgang tussen het zwarte en het blonde lijkt wel op een roestkleur en dit is niet waar ik voor kwam. Ook mijn haar is na het bleken met hoge percentages bleek met bosjes uitgevallen zoals ik nooit eerder heb meegemaakt bij eerdere balayages, volgens kapsalon is dit "normaal", maar dat is het absoluut niet. Kapsalon werkt zonder beschermende middelen zoals Olaplex en ook zonder heatprotector "want daar geloven wij niet in - je haar gaat toch wel kapot!" Last but not least, de hygiëne is verschrikkelijk. Er is een la vol met borstels waar haar in hangt van vorige klanten. De krultang zit vol met haar wat afgebrand is bij anderen. Föhns en dergelijken hangen nog net vast met een laagje tape. Ook was er geen mogelijkheid om te pinnen. Alles word lekker buiten de belasting om contant geregeld en eens per week opgehaald door kind van de eigenaar. Denk alsjeblieft 2x na voordat je naar deze kapsalon gaat voor een balayage.

Kapsalon Nurhan - Den Haag

11 februari 2019

Julia Ruskauff

1 beoordelingen

0.5

11 februari 2019

Julia Ruskauff

1 beoordelingen

oplichters

bedrijf betaalt facturen niet!

Ucargo NL B.V. - Beek (Limburg)

15 januari 2019

nico samara

1 beoordelingen

0.5

15 januari 2019

nico samara

1 beoordelingen

heel erg slecht: klantonvriendelijk slechtgeinstrueerd personeel

personeel smijt kassasleutel naar elkaar, welke dan belanden (op de boodschappen van klanten die) op de loopband liggen. En geen woord excuus. Personeel geeft vooral gevoel dat zij NIET in de winkel niet voor de klanten zijn. En vooral met hun eigen zaken bezig en niet met de klant(tevredenheid).

ALDI - Alkmaar

12 januari 2019

M. Groen

1 beoordelingen

0.5

12 januari 2019

M. Groen

1 beoordelingen

Heel onbeschoft tegen nieuwe klanten

Er staat nergens beschreven dat ze alleen op afspraak werken. Niet op hun website, niet op Facebook of Instagram.En als je zomaar binnen komt wandelen gooit hij je er gewoon uit. Ik was al binnen maar hij heeft letterlijk andere klanten heel onbeschoft weg gestuurd en daarna gezegd, dat niet iedereen Welkom is in zijn winkel ik schrok ervan en ben toen ook maar weg gegaan.

Ghohar Fashion - Den Haag

2 januari 2019

Ikrame Benhammou

1 beoordelingen

1

2 januari 2019

Ikrame Benhammou

1 beoordelingen

OPLICHTERS MET BPM AANVRAGEN

Opereren onder namen bpmonline.nl en bpm24.nl en bpmtelex.nl Bieden volledig ingevuld BPM formulier aan na betaling van 24,99 euro maar dit is puur nep. Na betaling doodse stilte, geen telefonisch contact mogelijk en beloofde BPM formulier wordt niet geleverd.

Import Expertise Amsterdam - Amsterdam

2 januari 2019

Henk Buiter

1 beoordelingen

0.5

2 januari 2019

Henk Buiter

1 beoordelingenBeoordelingen ontvangen?

Met meer dan 1,6 miljoen bedrijven heeft er niemand een completer overzicht.

Ontvang beoordelingen van uw klanten, reageer op beoordelingen van uw klanten en bewerk uw gegevens.

Meer Info Aanmelden

Steden en Dorpen
Schoonrewoerd
Aagtekerke
Kaard

Bedrijven.com is de beoordelingswebsite van Nederland, met meer dan 1,6 miljoen bedrijven
is er altijd een bedrijf in de buurt waar je een mening over kunt hebben.
Bedrijven nodigen hun klanten uit om een beoordeling op Bedrijven.com te schrijven
omdat Bedrijven.com de onafhankelijke beoordelingswebsite van Nederland is.

© 1999 - 2020 - Alle rechten voorbehouden Bedrijven.com