Zoeken:

Meest Recente Beoordelingen

In Oase, is altijd wat te beleven!

Wat hebben wij weer genoten van de gastvrijheid de sfeer doet wonderen. Echt super!! woensdag avond en zondag middag zeker aan te bevelen. voor de al in prijs hoef je niet thuis te blijven.

Parenclub Swingersoase - Ammerzoden

3 juli 2018

Petra&Rob bakker

1 beoordelingen

4.5

3 juli 2018

Petra&Rob bakker

1 beoordelingen

1 is nog te hoog

Broodfokker !!!

Hetty's Place - Geldrop

17 april 2018

it's Me

1 beoordelingen

0.5

17 april 2018

it's Me

1 beoordelingen

onbetrouwbaaren onbeschofte bejegening

zeer onvriendelijke begegening, verbreken verzwijgen en agressief worden. Hier absoluut geen zaken mee doen bij deze oplichter eerste klas!

VeJe Auto's - Apeldoorn

14 maart 2018

Han scherer

1 beoordelingen

0.5

14 maart 2018

Han scherer

1 beoordelingen

Er is hier heel veel niet in de haak

Pas AUB op als je overweegt met het "bedrijf" De Batouwse Advies in zee te gaan als je een defecte WTW ventilator voor bijvoorbeeld een Brink (o.a. Renovent HR Large en Medium), Orcon of Stork hebt. Ik geloof oprecht dat de "eigenaar" verstand van zaken heeft... de grote maar... Er is hier iets absoluut niet in de haak. Belangrijkste zaken waar ik achteraf meer alart op had moeten zijn: Er worden geen facturen uitgeschreven Er is geen website (dus ook geen mogelijkheid voor recencies/reviews na te lopen) De eigenaar, Erwin Greijer, heeft de eigenschap een eenzijdig telefoongesprek te voeren. Je krijgt er geen speld tussen en hij gaat van de hak op de tak. Ik heb een tweetal Brink Renovent Medium ventilatoren opgestuurd en deze keurig een weekje later terug gekregen. Helaas bleek een van de motoren het niet te doen en de andere langzaam te draaien met een vreemd geluid er in. Hier is een videoopname van gemaakt die op Youtube terug is te vinden. In overleg met Dhr. Greijer en dit voor de zekerheid bij Brink te hebben nagevraagd, was eenvoudig te testen of het aan de printplaat of motor zou moeten liggen door ze te wisselen van positie. De motor deed het op de andere positie ook niet. De twee gedemonteerde motoren naast elkaar maakten ook erg veel verschil in de wijze waarop ze rond draaiden. Dit werd later ook bevestigd door Dhr Greijer maar afgedaan als fout van de fabriek (nooit de zijne). Met veel pijn en moeite de motoren weer terug mogen sturen maar ik werd al door hem gewaarschuwd "Ik doe dit al tien jaar en maak nooit fouten". Motoren zijn terug gestuurd en direct door hem goed bevonden. Om uit de impasse te komen hem gevraagd dan ook een video te maken waarin mijn ventilatoren (beide gemerkt met nummers) draaien in zijn testopstelling. Dit was niet mogelijk, hij was "Niet gewend zo te werken". Daarbij werd mij doodleuk verteld dat de ventilatoren ook ineens beschadigd waren door transport terwijl ze in dezelfde verpakking als de eerste keer waren verstuurd. Ik ben nu €170 euro achterop en heb twee onbruikbare motoren en voel mij goed bedonderd door deze persoon. Zoeken naar oplossingen heeft geen nut en van het voorstel een deel terug te betalen gaf hij ook niet thuis. Het moet gaan zoals hij dit doet en ziet. Volgens zijn eigen zeggen maakt hij geen fouten dus heb je gewoon pech als hij het niet doet. Ik voel mij goed bedonderd. Geen factuur, geen ventilatoren. Advies: er zijn meerdere aanbieders van deze dienst en mijd deze persoon. Zoek iets verder in Google en dan zie je dat er meerdere personen zijn die hier tegenaan zijn gelopen.

De Batouwse Advies - Lienden

24 februari 2018

Erwin van der Weit

1 beoordelingen

0.5

24 februari 2018

Erwin van der Weit

1 beoordelingen

Oplichter betaald personeel niet

Oplichter gaat 2keer per week kerk maar betaald mensen nooit heeft die persoon 70oooeuro komt hij nog tekort

Fruitteeltbedrijf Baauw - Rijswijk (Gelderland)

23 februari 2018

Pieter Van rosmalen

1 beoordelingen

1

23 februari 2018

Pieter Van rosmalen

1 beoordelingenBeoordelingen ontvangen?

Met meer dan 1,6 miljoen bedrijven heeft er niemand een completer overzicht.

Ontvang beoordelingen van uw klanten, reageer op beoordelingen van uw klanten en bewerk uw gegevens.

Meer Info Aanmelden

Steden en Dorpen
Leiden
Sint Odiliënberg
Ansen

Bedrijven.com is de beoordelingswebsite van Nederland, met meer dan 1,6 miljoen bedrijven
is er altijd een bedrijf in de buurt waar je een mening over kunt hebben.
Bedrijven nodigen hun klanten uit om een beoordeling op Bedrijven.com te schrijven
omdat Bedrijven.com de onafhankelijke beoordelingswebsite van Nederland is.

© 1999 - 2020 - Alle rechten voorbehouden Bedrijven.com